Nytt försök...

På begäran försöker jag återigen blogga, men jag kommer inte hinna skriva varenda dag :)

Slutade med min förra blogg just pga tidsbrist, för summa kardemumma av det hela... så sitter jag ju hellre och handarbetar, än skriver om detta.

Men många har efterfrågat mina ord, och vad som oxå efterfrågas (tjatas om) är mina egna mönster. Som några kanske sett så har jag ju iaf försökt skriva ner några mönster allt eftersom, och dessa kommer ibland finnas i blogginlägg. Har även två nya på gång, och då till dessa halvvantar:

/vit-mormorsruta.jpg    /beige-vstolpar.jpg

Just nu sitter jag och tar fram halvvantar i herrstorlek, för jag insåg efter en stunds googlande att det var stor brist på dessa. Verkar som om våra stackars män inte anses vara i behov av varma händer, eller så är det kanske så enkelt att det är mest kvinnor som handarbetar... och då tillverkas det flest mönster åt oss själva. Ja, jag är exakt likadan i mitt tänk... men försöker ändra på min tankegång :)

Ibland hittar jag fina mönster som andra gjort, och då anser jag att jag kan använda dessa i min egen tillverkning (så länge den som äger mönstret anser det är ok). Kommer då länka till dessa mönster, med hänvisning till källan. Hoppas ju såklart andra sen gör tvärtom när det gäller mina mönster, för många verkar tyvärr tro att det bara är att ta allt dom ser, kopiera fritt och sprida, men det är i lag förbjudet. Bakom varje mönster finns det någon som har tillverkat dessa, och allt är INTE gratis. Självklart kommer mina mönster allt eftersom bli sk gratismönster, men så länge dessa är nya och de färdiga alstrena efterfrågas av mina kunder, kommer även mina mönster att kosta en mindre summa.

Det var dagens ord, och mitt första inlägg i mitt nya försök att blogga :)

// Trolls

8 jan 2014