Julen är över...

och tyvärr saknade jag helt det där med julstämning. Beror nog på att vi fortfarande inte är klara med huset, och att det står en drös med flyttkartonger överallt. Både jag och guben är mättade av det där med flytt, för detta var den 7:e flytten på 12 år. Kommer INTE flytta en gång till, mer än ut i raklångt läge alternativt släpandes till något boende.

Har iaf hunnit med lite handarbete, och då bl.a en lampslöja i rött till julen. Ett gammalt mönster som jag inte fick tag på, så min är gjord helt från en bild på nätet. Kanske inte 100 korrekt som i mönstret, men duger gott åt oss :)

/julsloja.jpg

Har även virkat en gardinkappa till vår lilla toalett, och den blev i grått bomullsgarn. Tyvärr är väggarna där rosa, och det är något jag inte tycker om. Ska renoveras i sinom tid, men det finns annat som har större prio.

/toagardin1.jpg

Förutom det har jag även, på begäran eller önskan av svägerskan, stickat ett par raggsockar med gäddmotiv åt min lillebror. Kan säga att jag och intarsia stickning, INTE är speciellt kompatibla. Huga vad jag använda fula ord under tiden, och det är något jag normalt alltid försöker undvika. Nå väl, till slut blev det ett par gäddsockar till broder:

/gaddsockar1.jpg

Nu avslutar jag med att önska er alla ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!

Trollz - Lena

27 Dec 2023