Massor med snö, rejäl kyla och sen ännu mer snö...

så har denna vinter hittills varit, och jag är gode less på det 😒 Brukar tycka om vintern, men sen jag fick det som kallas Tietzes syndrom, är vintern en pina. Fick ju detta efter lunginflammation, och nu vet jag att detta är kroniskt och jag måste bara härda ut. Har ju sen tidigare både astma och KOL, och då få ytterligare en sjukdom som sitter i bröstkorgen... är inte alls roligt. Smärta som ej går att förklara, och tabletter som gör att man är torr som fnöske i munnen. Nå väl, annars mår jag ju bra :) Kan ju handarbeta när jag inte tar mig ut, så egentligen går det ingen nöd på mig.

Sen min kära Mor lämnade oss, och jag fick lära mig den hårda vägen, att falska människor fannns i min närhet (inte längre, för jag bad dem flyga och fara), men då försvann lusten till att ex hitta på nya mönster. Nu känner jag att den biten håller på att återvända, och mycket tack vare en KAL som jag gick med i på FB. Hon som håller i den är en supertrevlig norska, och jag rekommenderar er att börja följa denna KAL. Hon kommer lägga upp fler mönster allt eftersom, och vi har även pratat om att göra nya mönster tillsammans, Hon var "sparken i baken" som saknades, och med sitt härliga humör, fick hon mig att återigen vilja ta tag i detta med mönster. Har ju stickat en hel del olika ankelsockar, men inte skrivit ner hur jag gör, men nu kanske jag så småningom tar tag i detta 😀

Intresserad av KAL? Gå då in på denna länk: StickKAL2024

Här ser ni bild på Del 1, och alla del mönster hittar du inne i gruppen:

/del1.jpg

Del 2:

/del2.jpg

Del 3-1:

/del3-1.jpg

Sista delen på denna socka släpps idag, så jag vet vad jag gör i eftermiddag 😀 Sen har hon visat mig en massa sockar, mössor mm som hon skapat, så jag kan dyrt och heligt lova, att det lönar sig att följa henne.

Men nu får det räcka för idag, för jag har nyss kommit hem från jobbet, och känner nu hur han John Blund ropar på mig. Men ha det gott, så ses vi framöver!

Trollz - Lena

14 Jan 2024