Vilken kyla, huga...

-39,8 vaknade vi till imorse, och kan lova att inte ens hundarna ville gå ut. Tittade på oss som om vi var helt galna, och vände bara ryggen till 😅 När det gick upp till ca 39,1, passade det bättre att gå ut (märkligt nog). Pga mina 3 lungsjukdomar fixar jag inte att gå ut, för det blir precis som en vägg när jag försöker andas. Inte ens kunnat åka till jobbet, så jag är rejält rastlös... och frusen 🥶 Insett i vårt nya hus, att det verkligen behövs tätas fönster. Läcker in som ett såll nu i kylan, och vi har även is på insidan av fönstrena. Så ni kan nog räkna ut att jag går omkring väldigt, väldigt påbyltad... och längtar efter sommaren. Blir ju lite handarbete i soffhörnan, för det finns inte mycket annat att göra. Propparna ryker titt som tätt, så nästa vecka ska jag ringa elektriker och be dem fixa upp till 25 A. Vi har 20 A just nu, men det räcker tydligen inte. Åter till handarbete: har virkat en gardin till trappans hallfönster, och denna blev i färgen petrol. Hittade mönstret på Järbo, och det har nummer 90200 (länkar dit). Min gardin:

/hallgardin.jpg

Stickade även klart 1 par mörkgråa ankelsockar, och har precis lagt dem i till salu mappen. Dessa finns det inget mönster på, utan har bara gjort efter "mitt hövve":

/morkgraaankel1.jpg

Men nu ska jag vara med i en sk KAL, och testa en ny modell av ankelsockar. Heter StickKAL2024 på FB, och länkar även dit. För min del blir det 1 par gula, men det finns en massa olika färger därinne i gruppen som förslag.

Ha det nu bäst, och ha även ett underbart nytt år 2024!

Trollz - Lena

4 Jan 2024