Tiden räcker inte till...

för allt som jag vill göra. Nu är dessutom våren på ingång, och det betyder jobb ute på vår nya plan/gräsmatta. Tyvärr väldigt eftersatt, så vi kommer ha det vi gör innan vi är nöjda. Husen är också i behov av renovering, och denna första sommar satsar vi på byte av garagetak, och ev även byte av tak på hönshus/verkstad. Men det hänger ju på kostnad, och tiden de behöver för att åtgärda taken. Dock är garagetaket i störst behov, för där blåste takpannor av under stormen vi hade i vintras. Nå, nog om det :)

Har ju såklart stickat en hel del, och det har blivit en drös av sockor. Både egna och även från gruppen StickKal2024 på FB, för hon som har den gör verkligt fina mönster :) Tyvärr har jag i all hast, antingen stickat dem för korta för mig, eller för långa, och jag orkar bara inte repa upp utan säljer dem vidare och gör sen nya egna :)

Här en liten bildkavalkad på några av sockorna som jag stickat:

/blavita4.jpg /gronmelerade4.jpg /gulaknutanne4.jpg /rosagronmelerade4.jpg /rosamelerade4.jpg /vitaankel4.jpg /gulanyars4.jpg /ljungvalentina4.jpg /rosanyars4.jpg/vitavalentina4.jpg

Så jag har ju inte legat på latsidan, även om jag varit osynlig härinne :)

Men nu får det räcka för idag, men jag önskar er alla en härlig vår eller vårvinter som vi har här i norr :)

Lena - Trollz

20 Mar 2024