Längtar till semestern...

Men det är ju 4 veckor kvar tills dess :( Så bara kämpa på, och koppla av med lite stickning. Det mesta jag stickar på just nu, får jag inte visa än. Är ju teststickare i gruppen "StickKal2024" på FB, och än så länge är det enbart del 1 som är utgiven av pågående KAL. Men fr.om midsommarafton kan jag lägga ut bilder på dessa sockor, som går under namnet "Pärlan". Men om just du söker in dit, glöm inte svara på medlemsfrågorna. Om du glömmer det, tar FB automatiskt bort din ansökan, och du får då börja om på nytt.

"Pärlan", det är ett mönster jag verkligen gillar, och det är ju ingen hemlighet att jag gillar ankelsockor :) Men när det gäller sockar med högre skaft från gruppen, är det sockan "Knut Anne" som jag gillar bäst. Sitter som en smäck på foten :) Har 2 till salu härinne (militärgröna och gammelrosa), ja iaf i denna stund som jag skriver på bloggen. De vita som jag lägger upp här, är redan sålda.

/vitaknutanne.jpg Men nu återgå till tråkigt hemmaarbete, såsom dammsugning och renbäddning :( Men efter det, ska jag sätta igång med "Pärlan" nummer 5 :) Återkommer under midsommarhelgen, för att visa bilder på färdiga pärlor.

Ha det bäst!

Trollz - Lena

17 Jun 2024