Äntligen…

har vi fått snö även här i Stockholm, och allt blev plötsligt mycket ljusare och renare ute.

Nu slipper man iaf för en kort stund se alla hundbajshögar, skräp mm mm, och slipper även fundera över varför människor är så infernaliskt lata, snåla, empatibefriade… eller vad det nu är frågan om när man ej orkar städa upp efter sig eller sin hund.

Hur som, så har jag iaf stickat klart halvvantarna för herrar, och har även påbörjat arbetet med att skriva ner det enkla mönstret för dessa.

/svartvitgra-melerade-par.jpg

Googlade även runt på nätet efter lite inspiration för kommande projekt, och det trots att min lista är lång på saker jag VILL göra framöver när tid finns. Då råkade jag komma in på en sida där det fanns söta ugglevantar för herrar (om man nu FÅR säga ordet söt i samband med män?), men om man minskar på maskantalet kan ju även tjejer ha dessa. Så nu hamnade även ugglevantar på min ”vill göra lista”, men om jag kommer ha tid över… får framtiden utvisa. Iofs är jag ganska trött på detta med ugglor, för det verkar vara på modet just nu att allt ska vara ugglor, och då kan det ju bli lite för mycket av den varan på nätet samt i olika grupper på t.ex FB. Men ni som kan sticka själv kan ju ta del av det jag hittade, så här är både bild på vantar samt länk till mönstret:

/ugglevante-i-sol.jpg

http://socktrollet.wordpress.com/monster-2/socktrollets-halvvantar-herrvante-med-ugglor/

Nu har jag även börjat se slutet på en beställning bestående av fyra par raggsockar, samt en grön mössa… och han som skall ha dessa (iaf två av raggsockeparen + mössan), är en helt underbar man i en imponerande ålder av 94 år! Piggare man i denna ålder får man nog leta länge efter, och det värmer mitt hjärta när denna man bara älskar mina sockar (och di långa halvvantarna som han också beställt tidigare), och ständigt återkommer med nya beställningar… med hjälp av dotra sin :)

/img-3211.jpg

Ett av mina ”bekymmer” just nu är det faktum att jag inte är nöjd med min hemsida, och just fliken ”Till Salu” är i nuläget bara rörig. Har för mycket pinaler till salu inser jag, så jag måste både lugna mig själv i att tillverka nya saker samt göra om den fliken. Problemet är att jag inte vet HUR jag vill ha denna… bara att jag MÅSTE fixa till den. Jag är absolut inget proffs i att bygga hemsidor, men har ju tvingats inse man måste ha detta för att synas och finnas till som både person samt företag… både hobby och proffs. På min sida på FB har jag också märkt av något: skriver man för mycket försvinner folk, men skriver man för lite… så försvinner också folk. Så di facto av allt blir: hur man än vänder sig, så har man rumpan därbak. Men här på min hemsida samt då på min blogg, där kan jag ju tack och lov bestämma själv hur mycket jag vill skriva… eller vara tyst nån/några dagar. Men om någon har ett tips på HUR jag skall fixa till ”Till Salu” fliken, mottager jag detta med stor tacksamhet.

Trevlig Helg!

//Trolls

11 Jan 2014