Är hösten redan här?...

för träden börjar gulna, och tranorna har börjat samlas på lägdorna. Denna sommar försvann i ett nafs, och den har varit fylld av både glädje och stor sorg. Sorg pga att min älskade Far somnade in den 1:a augusti, och jag har fortfarande svårt att fatta detta, eller att lära mig leva med tomrummet han efterlämnade i mitt hjärta. Vet att det är nära inpå, och att livet måste gå vidare samt att sorgen så småningom lättar. Men just nu är det fruktansvärt tungt...

Har iaf hunnit med lite handarbete, och börjar med att visa den senaste Lost in Time sjalen. Mönstret och var man hittar garnet, finns i tidigare inlägg.

/lilalostintime2.jpgÄven stickat några sk tunna ankelsockor, och garnet är lite blandat. Dom jag visar här, är köpt på Hobbii, och heter "Sockwool" samt "1 Class Print". Bägge från Mayflower. Mönstret jag använt är från Drops, och numret är "fa-346".

/blaliladrops1.jpg  /orangedrops1.jpg

Har ju även jobbat heltid natt i sommar, och som jag tidigare berättat jobbar jag inom nattpatrullen i en kommun i Västerbotten. Haft många fina nätter, och sett en väldans massa älgar när vi kört runt.

/burtrasksjon20180723.jpg  /alg20180723.jpg

Roligaste larmet denna sommar, var när jag skulle hjälpa ut en liten igelkott, som hade känt doften av kattmat, inne hos en av våra kunder. Han var inte glad på mig, när jag lyfte bort han från "det goda".

/kotte20180723.jpgNu är det dock dags avsluta igen, för jag har ytterligare en jobbarnatt som väntar på mig. Hoppas ni har det gott, och på återseende!

//Trollz

12 Aug 2018