Blogguppehåll…

har det blivit den sista tiden, men jag har bl.a ägnat denna tid till att istället bli klar med några projekt. Har även skrivit ner mönster på den plommonfärgade (eller vad det nu är för färg) väskan…

/plommonfargad.jpgEftersom ”jag” finns på så många ställen på nätet, så kan det då och då kännas lite som ett tvång detta med att hela tiden uppdatera, så ibland är det skönt ta sig en sk sajberpaus.

 

I grunden är det ju handarbete som är mitt stora intresse, och inte att skriva blogginlägg eller uppdatera hela tiden med bilder på vad jag gör. Jag virkar och stickar hellre fram nya projekt hela tiden, eller testar befintliga mönster för att se om jag gillar dessa. Men eftersom jag vet att det finns några ”stackare” som gillar det jag gör, och gärna försöker virka/sticka själv… försöker jag alltid anteckna ner allt när jag börjar på något nytt. Blir verkligen inte nöjd med allt, och därför skriver jag inte heller mönster på allt jag tillverkar. Sen är jag inte någon utbildad mönsterskrivare, men gör så gott jag kan med text, bilder och ibland även diagram.

Sen håller jag även på att göra om fliken ”Stickat & Virkat”, för jag har inte varit nöjd med den tidigare utformningen av denna. Ansåg att den var alltid för rörig, och svår att hitta i… och tidigare var den ju indelad i kön (hon, han, barn), men nu har jag istället indelat allt mer i sak (ex väskor, sjalar, mössor osv). Hoppas att det på detta sätt blir lättare hitta det som söks, istället för att scrolla igenom en massa saker man egentligen inte är intresserad av. Ovanpå det är jag inte kompatibel med html-koder, så allt tar sin lilla tid :)

Har även hunnit virka ihop en till väskmodell, och är på slutet av denna… men klurar fortfarande på hur jag skall göra handtagen på denna. Förhoppningsvis blir jag klar med den imorgon, och sen kommer jag självklart skriva ner även ett mönster på denna. Så här såg den iaf ut igårkväll:

/innan-ovre-kant.jpg

Avslutar detta blogginlägg med att önska er alla en fortsatt trevlig helg, även om den ju kunde ha varit lite soligare (grått och trist väder över Stockholmstrakten).

//Trolls

 

10 May 2014