Det drar ihop sig...

för flytt till nytt hus :)

Igår var vi och drog upp båten för vintervila, och passade även på att lämna både den och våra utemöbler i det nya huset. Man vet ju aldrig när snön kommer, för kylan har iaf dykt upp. Känner att man inte riktigt är van den än. och dessutom har jag packat ner både vinterjackor och långkalsonger. Ber till högre makter att det inte ska bli för kallt, iaf inte förrän vi flyttat alla lådor till nya huset, och jag kan börja söka det som behövs,

Nå väl, idag har vi fått njuta av lite sensommarvärme, och även igår hade vi tur och slapp regn (snö), och kyla. Nu hålla tummarna att det håller sig borta, fram tills den 28:e okktober, så vi räknar med  att det mesta (helst allt), är flyttat. Städar även eftersom, så man inte har allt kvar till slutet.

Blir inte speciellt mycket handarbete just nu, men man får ju "välja sina strider", och i nuläget  vinner dessa flyttlådor (tyvärr). Märks iaf att vinter och kyla är på gång, för det jag har färdigt, säljs allt eftersom.

Liten bild att minnas som avslut för denna gång, de 7 månader  vi har framför oss, innan båten på nytt hamnar i nån sjö :)

/storalovvattnet20231004-1.jpg

Vi ses framöver :)

// Trollz - Lena

5 Oct 2023