Efter snöstorm...

kommer kylan *brrrrr* Men så här ser det ut just nu på vår tomt, och det efter nästan 1 meter snö på två dagar:

/snoovader20210113.jpg

Men nån som iaf blir glad, är hon som beställt det varma setet av mössor, vantar och halspolon. Allt stickat i 100% Ull.

/morkgraset.jpg /rosaset.jpg

Idag tog jag även en biltur in till Burträsk för att handla, och nu vågade sig även djuren fram igen. Inte sett till några alls under snöstormen, och dom är kloka nog att hålla sig undan så gott det går. Fick några älgar som hoppade framför bilen, och när man ser dom på så nära håll, ser man hur stora dom är, och hur långa deras ben är. Dom hade inga problem hoppa över snövallarna, men det hade däremot renarna. Med möda och besvär tog dom sig upp på vägen, men däremot lyckades dom inte ta sig därifrån (iaf inte så länga jag låg bakom dem med bilen). Lyckades inte få fram kameran snabbt nog när älgarna kom farandes, men däremot lyckades jag fånga 3 stycken som stod stilla vid en sjö som jag passerar.

/algar20210114.jpg /renar20210114.jpg

Sen måste jag även visa mer av mitt nya intresse, för min första sådd av palettblad, bara växer och växer. Även min andra med helt andra fröer, men dom är ännu så små så det känns löjligt att ens visa upp dem :)

/palettblad1-20210114.jpg

Men nu återgå till livet utanför, som i nuläget består av raggsocksstickning, och det enbart i väntan på ny garnleverans.

Ha det bäst!

Trollz - Lena

 

14 Jan 2021