En massa lovikkavantar…

Har det ju blivit den sista tiden, men nu tar jag en lång paus från dessa. Har även nekat till frågor om att sticka fler, men jag känner att jag inte har tid. Ska ev försöka hinna sticka 4 par lapplandssockar, men vet inte ens om jag hinner med dessa. Ska ju även hinna med mitt vanliga jobb, och jag tror inte chefen blir glad om jag är borta, för att sticka. Som jag nämnt tidigare gillar jag inte dagens lovikkavantar, alltså dom med spetsig topp, utan jag föredrar den gamla modellen med rundad topp. Tyvärr inget mönster, utan jag stickar bara från minnet.

/ljusrosavita2-4arlovikka.jpg /orangevita2-4arlovikka.jpg /vitablaa2-4arlovikka.jpg /vitarosa6-8arlovikka.jpg /vitgron6-8arlovikka.jpg /vitrodababylovikka.jpg

Har även hunnit sticka ett nytt överdrag till en gammal kudde, för jag var väldigt nära slänga den kudden, men kom på ”bättre tankar”.

/rodsvartkuddoverdrag.jpg

Var även upp en sväng till Gällivare för att hälsa på mina gamla föräldrar, men var tvungen åka hem en dag tidigare pga snöovädret vi hade i norr nu i torsdags. Hade aldrig lyckats ta mig hem på torsdag, så det var en himla tur jag bestämde mig att åka tidigare. Visst var det väl trist att inte hinna umgås så mycket med föräldrarna som jag hade önskat, men ibland måste man inse faran i att ligga efter vägarna under vintern. På ett sätt även glad jag var hemma i torsdags, för då fick jag nöjet se en av våra fåglar som finns här runt vår tomt, nämligen en lappuggla. Vi har väldigt många fåglar på vår tomt, och det pga att vi matar dem. Hade däremot aldrig trott vi skulle få se denna uggla, dagtid och så nära huset.

/lappugglan20171123.jpg

Nu ska jag dock ta tag i ett handarbete, som jag ena stunden tycker är helt ok, för att i nästa stund avsky. Bild på detta kommer i nästa blogginlägg, om jag nu gör den klar vill säga.

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!
//Trollz (fd trollshandarbete.se)

25 Nov 2017