Ett kort inlägg...

blir det denna gång, för det känns som att tiden ibland inte riktigt räcker till. Har jobbat natt hela påsken, så nu är det en hel del hemma som måste fixas. Självklart vill jag ju även hinna med lite handarbete nu när jag är ledig, så i nuläget växlar jag mellan två virkningar. Brukar ju vanligtvis alltid ha en virkning och en stickning på gång, men nu blev det plötsligt två virkningar istället. Men känner jag mig själv rätt, har jag nog snart även startat upp en stickning :) Ena virkningen är den färgglada sjalen jag påbörjade för ett tag sen, och den börjar nu sakta men säkert närma sig slutet. Enda problemet med den, är att jag är allergisk mot garnet (ull), och därför måste jag pausa från den då och då.

/snartfardigfarggladsjal.jpgMönstret till denna sjal hittar du här:

Secret Paths Mönster

Min andra virkning är en blivande sommarponcho, och hur denna kommer se ut i slutändan är fortfarande ovisst. Har inget mönster, men har tänkt virka två längder i C2C tekninken, så får vi sen se hur denna kommer bli. Garnet jag använder är köpt från "Underbart Garn", och länken dit kommer här:

Underbart Garn

Så här ser ponchon ut i nuläget:

/paborjadturkosponcho.jpgNu måste jag fortsätta med hemmajobbet, och i nuläget betyder det fixa middag åt hungrig sambo :) 

Ha det bäst och jag hoppas vi ses snart igen!

//Trollz (fd trollshandarbete.se)

2 Apr 2018