Flera projekt…

har jag som vanligt på gånoch det samtidigtg, men märkligt nog är det enbart virkningar i nuläget. Har iaf lyckats med uppgiften att få klart några ufon, så nu kan jag lyckligt inse att min stickade kofta är klar… (mönster från Marks & Kattens, nr 00080, och garnet jag använt är från Yarn Paradise, Magic Glitz nr 22058)

/stickad-kofta-med-huva.jpg

och även sjalen jag virkat utav Hawaiian Flowers…

/hawaii-sjal1.jpg

Har dock inte virkat dessa blommor enligt original (se länk nedanför), så pga detta sitter jag och försöker kludda ihop en beskrivning på hur jag gjort mina. Det är även trekvartsblommor i denna sjal, och det för att få så rak kant som möjligt högst upp. Lägger ut min egen lilla beskrivning här i bloggen så fort jag är klar med denna.

Här är iaf länken till originalblommorna:

http://sarahlondon.wordpress.com/2012/06/06/hawaiian-flowers-pdf/

Sen har jag även virkat klart min oranga sommarväska, och mönstret till denna är från Drops Designs. Jag har sen ändrat lite på denna för jag ville få väskan bredare, så jag virkade ett band (handtag) som blev cm 132 cm långt, och denna virkade jag sen fast runt hela väskan.

/orange-drops-99-24.jpg

Länk till väskan:

http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=99&d_id=24&lang=se

Av garnet som blev kvar efter väskan virkade jag mig en sminkväska, och hur du gör denna kan du se i föregående blogginlägg.

/orange-sminkvaska.jpg

Har även påbörjat en ny väskmodell, och denna gör jag eget mönster på (och ja, detta mönster kommer också läggas ut så småningom)

/img-3566.jpg

Sen har jag kvar ett ufo som verkligen inte känns speciellt skoj ta tag i, men nu har jag hittat en knapp som jag anser passar bra till detta så… så inom kort hoppas jag kunna meddela att cirkelkoftan äntligen är klar :) Nej, jag tvivlar starkt på att jag nånsin kommer virka en till, för jag tycker fortfarande denna tillhör något av det tråkigaste jag nånsin virkat. Tror säkert det finns flera som bara älskar denna kofta, men tyvärr hör jag inte till denna skara av virkerskor.

Avslutar med att önska er alla en superbra helg, och må solen skina ner över er :)

//Trolls

25 Apr 2014