Flyttar och städar...

Är väl ungefär det jag pysslat med sista tiden, men nu börjar vi tack och lov bli färdiga med det mesta i huset. Jobbar även väldigt mycket numera, så tyvärr får ju handarbetet stryka lite på foten. Försöker iaf hinna med lite då och då, men något större arbete är det ingen vits att ens starta upp i nuläget. Haft ett konstigt ryck sista tiden, och har bara stickat EN enda ankelsockmodell i olika färger.

/ankelsockor.jpg

Hoppas verkligen jag orkar sticka även socka nummer 2, för så många enbenta kunder lär vara svårt att hitta :) Totalt 7 stycken sockor i nuläget, som saknar en partner. Tror min svårighet att koncentrera mig på en och samma sak, grundar sig i att det varit alltför mycket utav sorg senaste månaderna i mitt liv. Min älskade Far som somnade in den 1:a augusti, och några dagar senare min fd svärfar. Så mina barn förlorade både morfar och farfar inom bara några dagar, så det har verkligen varit tunga tider. Sen strax innan vår flytt, var vi tvugna ta bort vår älskade pälsprinsessa Floffy. Blev väldigt sjuk sista tiden, så det fanns tyvärr ingen annan utväg. Nästan 7 år fick vi tillsammans, och det var den mest underbara hund jag nånsin haft. Otroligt misshandlad av tidigare ägare, men med stort tålamod och mycket kärlek, fick vi henne att återigen tro på människor och känna full tillit igen. Saknaden efter henne är otroligt stor...

Nu hoppas jag att nästa blogginlägg blir lite gladare, och att jag har lite mer handarbete att visa upp. Har ju nästan gjort klart en babyfilt med Nalle Puh motiv, för jag blev ju farmor för bara några dagar sen :) Mitt första barnbarn <3 Ska bara fodra den på baksidan, och virka en kant runtom, sen är den redo att visas upp.

Ha det nu bäst, och på återseende!

//Trollz (Lena)

10 Oct 2018