Flyttstök och en massa arbete…

och det är vad mitt liv mest består utav i nuläget, så det är även anledningen till att jag inte hinner uppdatera eller handarbeta så mycket. Kommer nog vara så här ända tills vi landat i nya huset, och det innebär ca mitten av september. Vi har dock lovat oss själva att inte gå an som tokar i nya huset, utan det får ta den tid det tar. Självklart vill man komma i ordning snabbt, men å andra sidan är vi inga ungdomar mer, så kroppen orkar inte hur mycket som helst. Man har ju krämpor och ont lite här och där, och man vill ju inte förvärra detta. Den 15:e augusti får vi iaf börja flytta in, och går allt som planerat går den stora flytten den 20:e, och efter det bor vi i nya huset. Dock går jag sen direkt på 4 nätters jobb, så jag lär inte hinna göra så mycket precis efter vi flyttat, och sen skall även detta hus städas ut. Därav vi räknar med att vara klara först i mitten av september, men om vi lyckas med det får ju tiden sen utvisa.

 

Har såklart hunnit göra lite dom få minuter jag varit ledig, och det senaste som är klart är ytterligare en sjal. Denna gång virkade jag lost in time sjalen, och länken till mönstret ser ni här nedanför. Garnet är köpt från Underbart garn , och det är wolle bee´s, färg Gute Laune. Även denna är det länk till här nedanför.

 

https://mijocrochet.wordpress.com/2017/03/15/lost-in-time-shawl-sjal/

 

http://underbartgarn.com/produkt/gute-laune-wolle-bees/

/lit-gutelaune-1.jpg

 

Har ju även köpt på mig lite mer garn därifrån, och totalt kommer det bli 4500 meter, men jag kommer inte på vad jag vill göra. Så medans jag funderar får det garnet vila, för jag vill garnet skall passa med mönstret :) Det här garnet har jag köpt:

http://underbartgarn.com/produkt/vit-riviera-virvel-wolle-bees/

 

Håller just nu på med en ”hippietröja med huva”, även om inte mönstret heter så :) Är bara mina vänner som tycker att själva garnet och mönstret tillsammans påminner om hippietiden, och då får den heta så.

Det här är mönstret jag använder, och den är riktigt rolig att sticka:

http://media.jarbo.se/patterns/pdf/91730_low.pdf?&artnr=91730&lang=se

/bakstyckehippie.jpg

 

Nu ska jag dock hjälpa sambon med dagens middag, grilla ute, och sen börja fixa lite inför helgens jobb i 3 nätter. Jag försöker återkomma så fort jag har en stund över, men som sagt var, det kommer kunna dröja pga livet i sig och alla dess måsten :)

 

Ha det bäst i garnvärlden och hoppas vi ses snart igen!

//Trolls

21 Jul 2017