Första snön...

kom den 6:e oktober, alltså dagen efter mitt förra inlägg. Skulle inte ha bönat om snöfritt inför flytten, för det blir ju aldrig som jag önskar :) Nå väl, snön är bara nån mm hög, så jag TROR vi kommer klara oss (kan iaf få önska liiiiite).

I förrgår hittade en kvinna mina annonser, och det slutade med ett storköp av sockar. Klagar inte, men nu är det inte många kvar. Har inte heller så mycket tid för tillfället, att sticka nytt. Gjorde klar 1 par ankel i en rasande fart, så nu finns det iaf 2 par ankelsockor kvar, och 4 (?) dam raggisar. Kommer inte ha tid i några veckor, för att sticka nytt. Dessutom är allt garn nerpackat, så jag kommer inte åt något innan  vi flyttat klart. Köpte 3 nystan mmellan raggi när jag var in till stan, bara för att ha något att göra på mitt nattjobb. Sen om det finns tid över där, vet jag ju aldrig i förtid :)

Här är sockorna jag stickade klart i all hast:

/rosagrameleradeankel1.jpg

Nu måste jag tyvärr fortsätta packa, för jag har inte så många lediga dagar framöver. Semester när flytten startar, men då måste ju det mesta redan ligga klart i flyttlådor.

Ha det gott, och på återseende!

// Trollz - Lena

10 Oct 2023