Full Fart...

i detta hus, och det ser ut som att detta kommer fortsätta hela året ut :)

Håller ju bl.a på att få in vår nya hund i flocken, och det verkar ta lite tid få våra tjuriga pälstöser att acceptera killen.

Ovanpå det har jag lärt mig att killen älskar mina garnnystan, så jag kan inte lämna framme något i nuläget. Tjejerna har aldrig brytt sig om mitt garn, och kommer inte ens nära mitt hörn i soffan när jag handarbetar. Har aldrig sagt något, utan dom har bara förstått detta själva. Men killen kommer flygandes rätt in i famnen, så jag måste ha stenkoll på stickor och garn, så han inte skadar sig under sin ”flygtur”.

 

Håller just nu på med vinsterna till förra månadens dragning på min FB-sida, och jag lär nog bli klar nu i helgen. Har även startat upp ny utlottning på samma sida, och detta blir den sista, för jag har bestämt mig för att lägga ner den sidan sen när utlottningen är klar. Har helt krasst inte tid driva flera sidor, och har bestämt mig för att enbart behålla denna, plus en ny säljgrupp på FB, där jag enbart har färdiga saker till salu.

 

Ni är välkomna in till den, och adressen är:

https://www.facebook.com/groups/trollets/

 

Har hunnit sticka lite sista dagarna, och bl.a ett par tofflor (mönster 150-4 från drops), och garnet är Raggi:

 

/img_7629.jpg

 

Även en ny sjal har blivit klar, och mönstret är från järbo (91498), och garnet är Viking Nordlys.

 

/rosa-melerad-sjal1.jpg

 

Nu skall jag ta vår kille ut på en långpromenad i skogen, för detta är ett rejält energiknippe, och det behövs en massa motion och lek, för att få han ner till samma nivå av lugn som tjejerna.

 

Ha det bäst i garnvärlden och hoppas vi ses snart igen!

//Trolls

10 Dec 2016