Har verkligen inte haft nån lust…

att skriva blogginlägg, men å andra sidan är det ju inget jag har som ett måste här i livet.

Ibland är det skoj skriva ner några rader, och ibland är det bra mycket roligare ägna tiden åt andra saker… såsom sticka och virka som är grunden till att denna sida existerar.

Fick även ett tråkigt besked för ca 1 månad sen av min läkare, så då tappade jag det mesta av skrivarlusten. Ni som råkat läsa tidigare inlägg el följer mig på FB vet att jag opererat mitt knä i mars, och det för 2:a gången… och nu fick jag beskedet att jag måste genomgå en tredje operation till hösten. Så jag vet just nu om att jag skall kämpa i minst 1 år till med detta knä, för de är tvungna vänta 6 månader mellan operationer, och sedan tillkommer rehab på 4-6 månader innan jag kan ”dansa igen”. Inte för att jag dansar, men tycker ju om att vandra i t.ex skogen… och det är något jag undviker pga smärtan/skadan i knät.

Äsch, nu till lite trevligare saker såsom handarbete, för även om jag inte skrivit något härinne har jag tillverkat en hel del olika ting den sista månaden. Bl.a hjärteväskan som jag döpt den till, och till denna har jag även skrivit ner ett mönster. Denna fick bli ett sk betalmönster, för det är en massa jobb med att tillverka mönster, och nu har jag ju de flesta som gratis.    

/graa-vaskan.jpg

Lyckades även till slut bli klar med cirkelkoftan jag kämpat med ett tag, och trots att jag insåg när jag provade den på mig själv… att den inte är stilen för mig… så gjorde jag annan en tjej glad eftersom hon fick köpa den av mig. Funderar nu konstigt nog på att kanske virka fler, och det trots att jag svor över denna kofta: otroligt tråkig att virka… så man kan ju ändra sig mellan varven, och kanske lära sig nångång att inte använda ordet ALDRIG mer :)

/cirkelkofta-99-3.jpg

Stickade även ett par färgglada spiralsockor, och dessa lade jag sen ut till försäljning (Till Salu fliken). Ibland är det skönt göra något mindra arbete, och det helst när man suttit ett tag med stora projekt (cirkelkofta plus väskor med mönster)

/fargglada-spiral.jpg

Fixade även en till sminkväska som även den är till salu, och sen virkade jag en ugglesjal som finns gratis på ravelry (länk längre ner).

/plommon-sminkvaska.jpg

Ugglesjalen virkade jag i bomullsgarn, så det passar perfekt att använda nu på sommaren… t.ex härliga sommarkvällar när man ändå vill svepa något över axlarna. Även denna har jag lagt ut till försäljning, och som vanligt finner ni allt detta under fliken ”Till Salu”.

/vit-ugglesjal1.jpg      /vit-ugglesjal2.jpg

Och här är länken till ugglesjalen för er som virkar själva:

http://www.ravelry.com/patterns/library/owl-scarf-4

Avslutar med att önska er alla en fortsatt trevlig pingsthelg, och jag ska iaf försöka skriva lite mer frekvent framöver… men jag vågar inte lova något :) Lovar iaf att försöka bättra mig…

//Trolls

7 Jun 2014