Helgerna är äntligen slut…

och jag har tillbringat alla dessa, på mitt arbete. Nu kan jag med gott samvete, börja sukta efter semlor :) Älskar dessa bullar, och det är ju inte bra för vikten: tur jag inte gav något nyårslöfte :)

Vi har haft en mycket grå vinter, och en himla massa snö som fallit över oss. Vi hade dock en fin dag nu i början på året, så då passade jag på att ta en långpromenad med hundarna, och tog även en bild på vår utsikt.

/backboda20180103-1.jpg

Har hunnit med att sticka klart bakstycket på den färgglada åkpåsen, men garnet jag köpte från wish, är nog inte det ultimata garnet för detta. Ska iaf sticka klart den så småningom, men just nu stickar jag olika raggsockor, på begäran av bl.a min mor. Mönstret på åkpåsen, är från Drops design (Baby 19-10).

/bakstyckefarggladakpase.jpg

Första paret raggsockar är i storlek herr, och det med lite längre skaft. Hälen är som alltid, förstärkt.

/raggsockaherrdenim1.jpg

Har även på börjat en test på lite udda raggsockar, och det med ett spetsmönster. Mönstret är sk fuskflätor, och garnet är ”Raggi” från Järbo. Rivit upp ett par gånger, men nu tror jag att jag vet hur jag vill göra.

/halvfusksocka.jpg

Nu måste jag dock gå ut en stund, och hjälpa sambon att skotta fram både gård och garage. Vi tog det lugnt nu under helgerna, för ibland orkar man bara inte skotta varje dag, och här har det snöat precis varenda dag denna vinter. Tycker verkligen vi har fått nog med snö nu!

 

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!

//Trollz (fd trollshandarbete.se)

9 Jan 2018