Igår …

blev jag klar med en till sommartröja utav restgarner (grunden från Drops Design, mönster 145-12, men ändrad, kortare samt inga "ränder"), för det är skönt slänga på sig lite extra även under sommarkvällarna. Kanske inte världens vackraste skapelse, men den duger absolut åt mig… och mitt garnlager minskar med stormsteg.

/img-3399.jpg

Igår var vi även bjuden på lunch till sambons systers restaurang, och där blev vi övervakade av alla kungar som vi haft i Sverige (tavlor). Det kändes tryggt :)

/img-3389.jpg    /img-3393.jpg

Fick även en beställning på rejäla grytlappar, så nu blir jag av med ännu mer av mitt restgarnslager. Behöver inte vara snygga med mönster som skall visas upp, utan enbart ett redskap i köket gentemot varma grytor och liknande… så den beställningen lär gå undan. Håller dessutom på med att sticka upp några spiralsockar, och det med ett garn som jag trodde skulle bli bra ersättning för garnet till koftan som tog slut… men tyvärr passade inte dessa alls ihop. Så min kofta hänger fortfarande på galge utan ärmar :( Å gällande min ”hemliga dröm” där jag virkade fram något av vita african flowers, så går detta sakta men säkert framåt. Kan inte visa bild just nu, för det som är klart kommer ej säga er något… men självklart kommer det sen en bild på slutresultatet.

 

På min facebook sida har jag just nu utlottning för alla mina gillare där, och det som lottas ut är denna lilla, svarta lurvtuss (frihandsvirkad):

/svart-harboll1.jpg

 

Här är ett länktips till en sida, och den är för er som gillar virka mormorsrutor:

/mormorsruta-lilian-granny.jpg

(bilden är från lillavirkkartoket)

http://lillavirkkartoteket.blogspot.se/2011/01/17-stycken-mormorsrutor.html?m=0

 

Nedanstående länk har en del söta babykläder för er som gillar att virka smått:

http://pysselkiisen.blogspot.no/2011/04/babyspecial-gratis-monster.html

 

Hoppas ni alla har det bra, och som jag skrivit om tidigare så är jag ju ett stort fan av Skellefteå AIK… och igår tog dom ju sig vidare till semifinal… så idag är jag ju extraglad :)

/saik-mossa.jpg

 

//Trolls

24 Mar 2014