Igår...

var verkligen ingen dag som jag kommer minnas som speciellt positiv, och mycket pga att jag tvingades bråka med sjukvården uppe i Gällivare. Har ju mina gamla föräldrar kvar där, och bli sjuk och gammal i ett samhälle där läkarvården byggs upp av sk stafettläkare… är inget jag önskar någon. En läkare lägger till ny medicin, en annan tar bort…och en tredje skriver ut recept på alla mediciner, både det som skall ätas plus det som är borttaget! Hur skall en gammal människa till slut veta vad som är rätt eller fel, vad dom skall ta eller inte??

Sjukt är iaf denna sjukvård som föräldrar med flera tvingats till :(

Var själv till läkaren igår med mitt nyopererade knä, och trots att jag bönade och bad om amputation… vägrade han skriva en remiss för detta *konstigt*

Är iaf så otroligt trött på denna smärta, dag ut och dag in, och det har nu pågått i ca 2,5 år… och som efter operation blivit några snäpp värre.

Har iaf stickat lite till på min kofta, och nu är det enbart en till ärm som saknas samt dragkedja.

/halvfardig-kofta.jpg

Självklart har jag även påbörjat en ny modell av kyckling, så ev imorgon kommer bild samt mönster även på denna :)

Så här ser iaf min lilla kycklinggrupp ut idag:

/kyckling-grupp.jpg

Sen är jag även så otroligt glad över finalplatsen som Skellefteå AIK tog igår, så nu håller jag mina tummar stenhårt… om att ”vi” ska ta guld i år igen :) Så lite positivt blev det... mellan allt elände gällande läkarvården.

Ha det gott!

//Trolls

9 Apr 2014