Inatt föll snön…

och därmed fick jag starta upp denna söndag/farsdag med att skotta en massa snö, och den var väldigt tung och blöt. Passade även på att fylla på fågelmaten, för när jag började ha svartmesar i håret, förstod jag att det var tomt. Har nog aldrig tidigare sett så många fåglar samlande, som runt våra matställen. Det är allt från talgoxar, blåmesar, svartmesar, björktrastar, sidensvansar, nötskrika (iaf en som jagar bort di andra), och nån enstaka domherre. Jag hoppas få se fler domherrar framöver, för det är nog den vackraste fågeln av di vi har på besök. Har säkert glömt någon fågel, men jag är dessvärre inte bra på namnen, och låter min sambo berätta vad det är. Vi har även en lappuggla runt gården, och på kvällarna får vi passa oss när vi rastar hundarna, för den ugglan har tydligen bestämt sig för att dom går att äta! Inte riktigt omtyckt beteende av mig :)

Har även avslutat ytterligare två par av lovikkavantar i babystorlek, så nu får jag strax ge mig på lite större storlekar. Har som sagt var inget mönster på dessa, utan stickar bara av farten och gammal vana.

/gulagronababylovikka.jpg

Nu ska jag dock ringa min Far och gratta honom på denna dag, för uppvaktning av både denna dag, samt hans födelsedag som är på onsdag, blir när jag åker upp kommande söndag.

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!
//Trollz (fd trollshandarbete.se)

12 Nov 2017