Jag är bra på att vara tyst…

Iaf när det kommer till att uppdatera min hemsida, för utanför är jag desto bättre  på att prata och göra mig hörd (iaf enligt sambon). Men nu hoppas jag på bättring, för nu är min sida på FB nerstängd, och gruppen jag tipsade om i mitt förra inlägg, startades aldrig upp helt, så även den kan ni glömma. Kommer ev öppna en ny grupp på FB när tiden och lusten blir bättre, och isf kommer jag tipsa om den här på hemsidan. Livet utanför tar alldeles för mycket tid, och med handarbete, jobb, sjuk far och gammal mor, får man prioritera.

 

Har såklart handarbetat litegrann, och då bl.a lovikkavantar. Mönstret har jag i huvudet, och denna gång testade jag en helt ny kant (hade ingen lust brodera):

/vita-lovikka-med-rosa-kant.jpg   /vita-lovikka-med-lila-kant.jpg  /vita-lovikka-med-gra-kant.jpg  /vit-lovikka-med-senapsgul-kant.jpg

 

En brun mössa i merinoull har också sett dagens ljus, och detta mönster hittar du på Drops Design (150-46)

/brun-merinomossa.jpg

 

Har även hållt på lite då och då med en ”AIK väska” åt en kollega, och idag blev den helt klar med foder och tillbehör.

/aikvaska-nr-2-1.jpg  /aikvaska-nr-2-2.jpg

 

Ett par halvantar i mörk turkos gjordes klara imorse, och mönster på dessa är mitt eget. Ska verkligen försöka ta mig i kragen och skriva ner det nån dag.

/mork-turkos-merino.jpg

 

Håller även på med en färgglad döskallesjal, och garnet till den har jag köpt i gruppen ”underbart garn” på FB.

/halvfardig-doskalle.jpg

 

Nu ska jag däremot riva upp ett arbete, för jag har insett jag inte kommer använda halstuben jag virkar på, den svart/gula jag visat bilder på tidigare. Kommer nog istället bli nå barntröjor el liknande, men jag har inte bestämt mig riktigt än. Garnskåpet skall iaf tömmas, och nya inköp skall enbart bli för beställningar. Sen om jag lyckas hålla detta, är en helt annan sak :)

 

Ha det bäst i garnvärlden och hoppas vi ses snart igen!

//Trolls

17 Jan 2017