Julafton 2017…

och jag har absolut noll julkänsla, trots tappra försök att försöka finna den. Spelade julmusik för en stund sen, men det slutade bara med att tårarna rann. Anledningen till detta är vetskapen om att detta troligen är min Fars sista jul, och jag kan inte vara hos mina föräldrar pga jobb. Han har sen ett par veckor sk palliativ vård, och det innebär vård i livets slutskeende. Det gör ont i hjärtat!

Nå, nu vill jag ju inte tynga er med mina tråkigheter denna jul, så istället visar jag att vi iaf försökt få till lite julstämning i detta hus. Bilden tog min sambo imorse när jag låg och sov, för han är av den morgonpigga sorten… det är dock inte jag. Ska ju även jobba inatt, och då brukar jag sova lite längre.

/julaftonsmorgon20171224.jpg

Har även hunnit sticka klart sjal nummer 2, som i sin tur är en gåva till en av personalen på Fars boende. Ska självklart försöka hinna göra något till all ordinarie personal, men i nuläget är två klara (även den lila sjalen i mitt förra inlägg). Denna är dock i rosamelerat garn, Himalayan Mercan Batik.

/rosameleradjarbosjal2.jpg /rosameleradjarbosjal3.jpg

Beställde för ett tag sen ett ullgarn i all världens färger (gillar ju färg), och av detta garn har jag nu påbörjat en åkpåse. Garnet i sig var ganska tunt, så måtten stämmer verkligen inte med mönstret, som är från Drops design (Baby 19-10). Ser inte mycket ut för världen än, men ni ser iaf färgerna.

/startadfarggladakpase.jpg

Avslutar med att önska alla en riktigt God Jul!

/godjul2017.jpg

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!

//Trollz (fd trollshandarbete.se)

24 Dec 2017