Längtar efter pension...

för tyvärr känns det som tiden bara rinner iväg, och består enbart av att jobba, äta och sova. Hade mycket hellre varit hemma, och pysslat med det jag gillar, såsom ex handarbete. Mina palettblad ser även ut som värsta pinnarna numera, för inte ens dessa hinner jag sköta om.

Nåväl, lite har jag självklart hunnit med, som ex en "tomteluva" åt min lillebror. Fick en bild och en fråga om jag kunde fixa något liknande, och dumma jag sa såklart ja. Borde nog ha tänkt efter lite mer,  innan jag svarade :) Vet inte om den blev exakt som han ville, men detta får duga:

/mickesmoessa1.jpg  /mickesmoessa2.jpg

Har även stickat  en baggymösssa samt halvvantar åt en kollega, men vantarna glömde jag ta bild på. Här iaf iaf mössan, med färgerna svart och beige:

/jawharamoessa1.jpg  /jawharamoessa2.jpg

Stickar även på raggsockar, men de har jag ju redan visat bild på (mest under fliken till salu)

Det som varit roligt är babykoftor, och den senaste  blev julinspirerad. Synd man inte har en liten att använda dessa på, men det finns kanske nån därute som istället vill ha den:

/julkofta1.jpg

Nu får det räcka för idag, för jag skall istället försöka få ihop några lussebullar :) Hittade ett recept på Instagram, där man gör bullarna med Grekisk Youhurt, och det vill jag definitivt testa :)

På återseende // Trollz - Lena

3 Dec 2022