Långt uppehåll...

men tyvärr blev jag rejält sjuk, efter min kära Mors bortgång. Så jag har kämpat med både sorgen efter Mor, samt min egen sjukdom. Har nu visat sig att det jag fått i lungorna/bröstkorgen, inte går att bota, så jag måste nu lära mig att leva med 3 olika lungsjukdomar (Astma, Kol och så denna...som jag glömt namnet på).

Nå väl, tar en dag i sänder, och försöker lära min hjärna att jag inte kan gå i 100 knyck nå mer, utan jag måste lära mig att ta det lugnt. Mitt lugna består för det mesta i handarbete, så det har jag pysslat med, dock inte lagt upp något härinne (orken tröt). Igår uppdaterade jag iaf min "Till Salu mapp", så där syns lite av det jag knåpat ihop, i min lugna stund i soffan.

Har t.ex stickat en del barnvantar i Merino, för jag har bestämt mig för att minska ner mitt garnlager rejält. Lägger upp några ex här nedanför:

/morkljungbaby0-3man.jpg /rodabarn6-8ar-1.jpg /naturvitabarnvantar-1.jpg /graabarnvantar-1.jpg /cerisevitabarnvantar-1.jpg

Nu ska jag börja fixa lite inför mitt nattjobb, för jag är iaf inte helt sjukskriven längre, så det går sakta men säkert framåt :)

På återseende!

Trollz / Lena

10 Apr 2022