Mera raggsockor…

Ännu mera raggsockor…

och en himla massa snö! Tror aldrig jag nånsin upplevt denna mängd av snö tidigare, och vi är ute och skottar i stort sett varje dag. Nu kan jag ärligt skriva att jag är fruktansvärt less på detta vita, och längtar nå vansinnigt efter sol, värme och gröna blad på träden. Nåja, fick ju iaf se lite sol (väldigt lite) när jag kom hem från Gällivare, men efter det har det bara snöat, och just i detta nu vräker det ner…igen :(

/backboda20180210-1.jpgNåja, det var ju även lite sol uppe i Gällivare, och med Dundret som bakgrund, kan det aldrig bli fel :)

/dundret20180205-2.jpg

Som jag skrev allra först, har jag fortsatt sticka raggsockar i massor. Har ju bl.a stickat två par till våra grannar, varav en har hjälpt oss med snön (traktor), och den andra är en 94-årig man som vi försöker hjälpa så gott det går. För nån vecka sen hade han ramlat ute, och det var en himla tur att sambon just då gick ut med hundarna, för annars är risken stor att han hade fryst ihjäl. Fy vilken hemsk tanke!

/denimbla6-8ar-3.jpg /denimbla10-12ar-2.jpg

/beigebrunaherr1.jpg

Har fortfarande kvar några raggsockar att sticka, men var tvungen ta en kort paus från dessa. Har istället virkat några grytlappar med ett för mig, nytt mönster, och dessa rosa skall sen min Mor få. Virkar just nu svarta till oss, för det passar bättre med den färgen bland vårt ”möblemang”. Detta består ju bl.a av sambons alla döskallar (hårdrockare), och då gör sig inte rosa riktigt så bra :)

/rosavitgrytlapp-1.jpg /rosavitgrytlapp-2.jpg

 

Här är länken jag använde till grytlapparna:

It´s all in a Nutshell

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!

//Trollz (fd trollshandarbete.se)

13 Feb 2018