Mycket hundvalp, lite handarbete...

Ja, så ser mitt liv ut för tillfället :) Hämtade ju hem en "liten" kille i Sthlm förra veckan, och det mesta av min tid i nuläget går åt just till denna kille. Han blir 6 månader den 1/5, så det är ingen pyttevalp vi har här hemma. Dessutom syns det nu tydligt att iaf hans far är stor, för redan nu är han dubbelt så stor jämfört med dom två töser vi redan hade här hemma. Pappan ser ut som en vit irländsk varghund, och som ni kan se på bilden här nedanför, är det fadern vår kille brås på. Så vi fick ingen valp, vi fick en kalv :) Viking (fd Patrick) adopterade vi via en förening, och den hittar du här (om du vill veta mer):

Föreningen DogRescue

/viking16.jpg

Hunnit med lite handarbete iaf, och då bl.a ett par barnsockar i storlek 1 år.

/rosabrunabarn1ar-1.jpg

Även ett par lovikkavantar i Skellefteå AIK:s färger, men dom kommer jag ju inte ha på mig förrän nästa vinter. Gick ju inte så bra i finalen mot Växjö, men si Skellefteå får ändå behålla mitt hockeyhjärta, för alltid :)

/aiklovikka.jpg

Vi har haft en väldigt fin vår, och trots att vi fick så vansinnigt mycket snö, ser vi en snabb minskning av detta vita. Inom kort kan vi säkert börja jobba lite därute, med krattning och andra liknande måsten. Här nedanför ser ni den sista "vårvinter bilden" jag tog...

/backboda20180413.jpg

Nu gnäller lille Viking efter mig, så det blev bara ett litet inlägg denna gång.

Ha det bäst!

//Trollz

23 Apr 2018