När man väntar på operation…

blir dagarna ibland väldigt långa, men är trots detta tacksam över att jag har mitt handarbetande som ”tidsfördriv”. Fast i grunden är det ju något jag gör även när jag inte väntar på operation, så jag kanske har en himla massa timmar som jag då kan fördriva med detta roliga. Har ju haltat omkring nu i 2,5 år med urusla, smärtsamma knän, och trots en tidigare genomgången operation i dec 2012… blev jag inte bättre. Enligt min nuvarande läkare var denna operation helt bortkastat, så man hoppas ju denna nya gör livet enklare. Men nu har jag iaf fått ett datum då ”undret skola ske”, och jag hoppas verkligen jag efteråt kan känna mig… smärtfri.

Men nu om lite roligare saker, för i helgen om var satt jag och knåpade fram ett nytt mönster på halvvantar med spiralmönster… och efter ett större antal upprivningar av påbörjat arbete, blev jag till slut nöjd, och resultatet ser du här:

/petrolspiral.jpg

Anledningen till detta var ju att spiralsockorna som jag stickade, och hade tänkt använda som finsockor… där man ser sockan ovanför skoskaftet… saknade matchande vantar. Googlade runt men hittade inget färdigt mönster som tilltalade mig, så då var det bara till att fixa sig ett eget.

Ska även skriva ner detta mönster, och lägger sen ut den under fliken ”Garn & Mönster”. Ej bestämt än om den skall vara gratis, eller om jag skall ta en mindre slant för detta.

Här är iaf sockorna jag stickade på förra veckan:

/spiralsockor.jpg

Ha nu en fortsatt bra vecka, eller en bra mycket bättre om måndagen var mindre god :)

//Trolls

10 Feb 2014