Nu är väl våren äntligen här?…

och detta är den absolut härligaste tiden på året :)

Fåglarna kvittrar, solens strålar värmer, och det droppar för fullt från taken. Iofs har vi massor med snö, men finns det nå härligare än att gräva ner sig i en snögrop, liggandes på en renfäll, och dricka varm choklad med limpsmörgås? Är kanske vi norrlänningar som uppskattar detta, men alla län har säkert sin egen ”grej” som kännetecknar vårens ankomst :)

 

Här en ”lugn” bild från gårdagens promenad med hundarna, och vi bor verkligen ute på landet:

/lada.jpg

 

Lyckades även igår göra klart min svart/gråa poncho, och den har ju varit ett ”projekt” mellan andra saker jag tillverkat, så det har tagit sin tid få den klar. Är eget mönster och påhitt, och inget jag gör på ex beställning. Har gjort en liten ”kladd” på hur jag gjort, och en dag kanske det även kommer bli nedskrivet som mönster. Har dock fått förfrågan om jag säljer denna, men jag har inte bestämt mig än hur jag skall göra :)

/svartgra-poncho2.jpg  /svartgra-poncho3.jpg

 

Väntar fortfarande på garnet från hong kong, så under tiden startade jag upp en ny stickning. Det blir en svart sjal med huva, och det mönstret fanns på novita. Har inte tagit nån bild på detta, för jag har inte hunnit så långt, och därmed syns det inte så mycket. Kommer bild i mitt nästa blogginlägg.

 

Nu ska jag plocka lite här hemma, och sedan göra mig och väskan klar för två nätters jobb :) Ni som kan, njut nu av solen och värmen, för allas batterier behöver laddas efter vintern :)

 

Ha det bäst i garnvärlden och hoppas vi ses snart igen!

//Trolls

12 Mar 2017