Nu får det vara nog…

gällande påskkycklingar, för på en vecka har jag virkat fram fem olika modeller… OCH skrivit ner mönster på dessa. Sista blev en liten kyckling a’la modell häxa som vill flyga till Blåkulla med sin kvast.

/blakulla-kyckling1.jpg

Har självklart en massa andra idéer som snurrar runt i min aldrig vilande skalle, men dessa sparar jag till nästa år. Om någon skulle vilja ha mönster på dessa, skicka mig ett email. Här är iaf en bild på min gula armé :)

/de-fem-gula.jpg

Nu har jag tagit tag i mina ufon (unfinished object), och sen hoppas jag dessa blir färdiga innan jag påbörjar något nytt. Bl.a det jag fortfarande kallar ”min dröm”, men allt eftersom jag virkat på denna, har jag insett att i drömmen var det ingen match få denna klar… men i verkligheten har jag upptäckt att det jag gjorde i drömmen inte fungerar. Synd, men då har jag fått tänka till ”utanför låddan”, och istället hittat på nya, andra virkvägar för att få denna klar.

/vita-vaskan.jpg

Sen har jag ju två pågående koftor som jag vill få färdiga, och det är cirkelkoftan (som fortfarande är tråkig), men nu har jag ju fått tag i mer garn… så nu finns det inte fler undanflykter att ta till för att slippa. Den stickade koftan ÄR snart klar, för jag är på sista ärmen och sen skall det sys dit dragkedja plus virkas snoddar till bl.a huvan. Bild på dessa kommer så fort jag är klar.

Ha nu en underbar helg, och på återseende (eller läsande)!

//Trolls

12 Apr 2014