Nu har vi äntligen flyttat...

men allt är fortfarande en enda röra av lådor, en massa sådana. Sakta men säkert, låda för låda, bygger vi upp vårat hem igen. Vi hade iaf tur med vädret, för dagen efter vi hade skrivit köpeavtal, och fått hit alla pinaler... kom snöstormen. Så förra husägaren fick börja, med att skotta ut oss :) Tur det är en snäll snubbe. Vi stormtrivs här, trots att vi ännu inte är klara med flytten, och även hundarna verkar trivas massor. Ikväll är dock min semester slut, och jag kommer ha min första jobbarnatt, som jag slipper åka 12 mil/per natt, och istället "bara" 4 mil/per natt.

Blir fortfarande inte mycket handarbete för min del, för vi vill så gärna bli klar nångång. Det enda jobbiga just nu, är att spisen ej går att använda (läs: vägrar göra något på denna skitiga spis), och vi har inte heller nån tvättmaskin. Först den 1:a december får vi dessa, men tack och lov så kan jag tvätta under tiden på jobbet. Även kylen och frysen skall bytas ut, men har inte hittat något än som vi vill ha. Gillar inte dessa moderna maskiner, som består av en himla massa finesser och knappar, men som oftast blir trasiga snabbt. Nå väl, en dag hittar vi nog det vi vill ha.

På bilden nedanför, syns det enda jag hunnit sticka sista veckorna, och de är även till salu. Så lände bilden finns kvar under den fliken, så länge finns dessa kvar.

/vitaankel1.jpg

Nu ta tag i något "måste", men jag dyker upp nån dag framöver igen

Trollz - Lena

10 Nov 2023