Nytt år och nya utmaningar…

Jag vet att jag varit otroligt dålig på att uppdatera min blogg på sista tiden, men min tid har bl.a varit helt fylld av saker som skulle bli klart innan jul, och då måste man prioritera.

Vi står nu även fullt beredda att flytta till Norrland, och då till kära Västerbotten. Vi har hittat vårt drömhus, och kommer bo där fr.om 1:a mars om allt går i lås. Är mycket som skall fungera innan flytten, men vi jobbar stenhårt på att allt skall klaffa. Har nog aldrig längtat efter en flytt som jag gör idag, och det ska bli underbart få komma ”hem” igen. Hittat ett stort hus med strandtomt, och bara känslan av att kunna gå ner och bada precis när vi vill, kommande sommar, är en känsla som fyller en med stor glädje.

Har ju självklart även hunnit sticka en massa saker, och bl.a börjar min sk ”Etiopien låda” bli rejält fylld av småbarnsplagg. Även två utlottningar har jag hunnit ha på min FB sida, och planerar en till nu under flytten. Kommer ju ej ha tid att vara på nätet den tiden, så då har jag gärna en utlottning under tiden. Kommer enbart gälla alla som är befintliga gillare när den startar, för jag är en konstig prick som inte alls gillar det där jagandet av nya ”likes”.

Mina senaste alster är två ponchos, och den första i gult som jag hade tänkt ha själv, flyttade till ny ägare idag.

/gulmelerad-jarbo-6-26.jpg

Jag stickade dock en ny i ett garn som jag haft liggande ett bra tag i mina skåp, och jag trodde från början att den skulle bli hemsk… men idag måste jag skriva att jag fullkomligt älskar den. Garnet är Himalaya och då i rosa samt svart, och det garnet är så mjukt så det känns som om jag har fluffiga moln på mina axlar. Den gula blev också kanon, men den hann jag som sagt var aldrig ens testa förrän den flyttade, så den kan jag inte uttala mig om. Får vänta tills den nya ägaren kommer med sin synpunkt, och jag hoppas såklart att det blir positivt.

/rosasvart-jarbo-6-26.jpg

Idag kommer även en garnleverans, och då skall jag direkt påbörja en poncho i blåmelerat garn. Det känns riktigt spännande, för jag TROR det också kommer bli jättesnyggt. Sen ska jag sticka en till åt mig själv istället för den gula, men nästa blir i ett orangemelerat garn som också anländer hit idag.

Mönstret till Ponchon hittar du på järbo, och mönsternr är 6-26, och jag lägger även ut länken så du lättare hittar dit:

http://media.jarbo.se/patterns/pdf/6-26_low.pdf

 

Avslutar med att önska er alla en Trevlig helg!

//Trolls 

9 Jan 2015