Påskpippi på hjärnan…

påstås det från flera håll att jag har drabbats av, men det är så förgrömmat roligt virka fram dessa smått galna kycklingar :) Igår blev det en, av mig döpt till, Hula Hula kyckling, och det var en hel del småpillande och trixande innan jag ansåg mig vara nöjd.

/hula-hula-kyckling1.jpg

Det stora problemet just nu är att jag lovat skriva ner mönster på alla, och på tre av dessa är detta redan klart, men denna sista (egentligen nästsista, för jag har påbörjat en ny idag) är det lite mer småjox med, så det gäller få andra att förstå vad jag menar. Har tagit lite bilder under arbetets gång, men om dessa är nog förklarande… det vet jag ju inte än.

Har dessutom uppdaterat de två tidigare mönster jag lagt ut, för jag upptäckte lite småfel här och där, och så kan vi ju inte ha det :) Hittar någon ett annat/nytt fel så är det bara hojta till så fixar jag till även detta. Är tyvärr så lätt stirra sig blind på vissa saker, och missa andra.

/hula-hula-kyckling3.jpg

Nu skall jag däremot ta bilen och åka ut en liten stund, för jag behöver jaga rätt på lite attiraljer till annat jag virkar eller stickar, och då bl.a en dragkedja till en kofta, samt lite olika knappar till andra pågående projekt. Ska även passa på att vandra lite i skogen med våra pälsprinsessor, för över oss gassar solen riktigt ordentligt denna dag.

Ha det gott!

//Trolls

10 Apr 2014