Rejäla grytlappar med hundmotiv …

frihandsvirkade jag för ett tag sen med tanke på att dessa skulle säljas till förmån för DogRescue, och så blev det också . Är nog ingen hemlighet att jag och sambon adopterat två pälsprinsessor från Rumänien, och då via denna förening. Vi kan nu i efterhand säga att det var det bästa vi någonsin gjort tillsammans, och har inte ångrat oss en sekund att vi tog detta beslut om adoption. Floffy (fd Cindy) snart 8 år, och Wixie (fd Verona) 2 år ”gammal” busfrö och vilda :)

/toserna.jpg

Har nu efter lite frågor från andra tagit mig i kragen och påbörjat mönster på taxarna, och så småningom kommer det finnas mönster på dessa grytlappar under ”rätt flik”. Kommer låta mönstret vara ett gratismönster, och det kommer kunna laddas ner som pdf-fil.

/gron-tax.jpg

Förutom detta mönsterskrivande har jag haft tre projekt igång samtidigt, varav ett blev klart igår… nämligen en rosa döskallesjal till en liten tjejpå 6 år, som är helt insnöad just på detta med döskallar.

/rosa-doskallesjal-barn.jpg

I sinom tid kommer det även mönster på fler saker som jag tillverkat, men inte ens det faktum att jag tycker mönsterskrivande är tråkigt… är nog större hemlighet :) Men hav tålamod, jag kämpar på…

//Trolls

6 Mar 2014