Snart går flytten...

och det känns som om jag har massor kvar att packa, men när jag öppnar skåp och lådor, gapar det väldigt tomt. Hinner inte handarbeta så mycket just nu, men det blir kanske något varv i helgen på jobbet. Där har vi det väldigt lugnt för tillfället, även om jag vet att det snabbt kan vända och återigen bli full fart. Har iaf virkat en ny duk till rumsbordet, men den får ligga nerpackad tills det börjar likna något i nya huset. Tar nog någon vecka, för jag måste även börja med att måla om sovrummet. Där är det just nu rosa väggar, och det är något jag inte fixar, huga. Tänkt måla om i nån mörkare turkos färg, för våra möbler är svarta, och i sovrummet får det ju gärna vara mörkt.

Nya duken, och gogglar man "3D duk" dyker det upp ett diagram för denna:

/svartroda3dduken1.jpg  /svartroda3dduken2.jpg

I vardagsrummet går det mesta i svart och rött, iaf under vintern.

Pälsklingarna börjar förstå att något är på gång, så vi försöker ta oss rejält med tid till att underhålla dem. Här på bilderna kastar jag boll med dem, och det är något som iaf Loppan tycker om... och det syns på henne leende. Wixie står mest vid sidan om och skäller, men man ser att även hon gillar "bollstöket".

/thepack64.jpg  /loppan125.jpg

Nu måste jag ut i kylan, och dammsuga av bilen: vi har kört en massa säckar med löv, och det syns nu i bilen :( Skulle verkligen vilja hitta en bil med dragkrok, och sen en släpvagn. Men, enligt maken kommer det inte bli så här i nya huset. Här har vi 6 stycken rönnar, som släpper löv och bär i massor. Ska ärligt bli skönt att slippa detta kommande år :)

Vet inte när jag kommer kunna uppdatera hemsidan igen, för det tar nog ett tag innan vi har internet igen.

Ha det nu gott, så synes vi!

Trollz - Lena

20 Oct 2023