Snö, jobb och raggsockor…

Det är vad mitt liv den senaste tiden bestått av :)

Har ju en hel del år på nacken, och kan inte minnas en enda vinter tidigare med denna mängd snö. Tycker inte vi gjort annat, än skottat varenda dag. Sambon är nu så less, så för ett tag sen kastade han spaden i backen, och skrek: nä nu jälar flyttar jag till portugal :)

Viss har vi planerat göra det så småningom, men först när vi blivit pensionärer.

/dundret20180122-1.jpg

Nåja, är ju ändå rätt fint med all denna snö, och det är väl därför jag förbereder nästa vinter, med en massa raggsockar. Stickar i nuläget bara damsockar, samt barnsockar i storlek 2-4 år. Andra storlekar kommer så småningom, men jag försöker använda alla nystan på ett vettigt sätt :) I stort sett alla jag gjort, ligger redan ute till salu (så länge bilden finns kvar).

/rosaflatdam1.jpg /svartadam1.jpg /flerfargaddam1.jpg

/fargfusk2-4ar-1.jpg /svarta2-4ar-1.jpg /rosaflat2-4ar-1.jpg

/svartabarn2-4ar-1.jpg /blagra2-4ar-1.jpg

 

Nu ska jag dock se sista perioden i hockey (skellefteå – Mora), sen måste jag packa, för jag måste åka upp igen till Gällivare i några dagar. Tyvärr fungerar inte boendet Far är på speciellt bra, och i veckan fick vi vetskap om att dom börjat droga ner min Far: inte ett dugg acceptabelt! Så nån nöjesresa blir det tyvärr inte, och det känns hemskt veta hur illa ställt det är… den sista tiden min kära Far har i livet! Men jag ger mig inte, för man får INTE behandla våra gamla hursomhelst! Utan dom hade inte ens vi funnits, och haft det så bra som vi ändå har!

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!

//Trollz (fd trollshandarbete.se)

3 Feb 2018