Sommaren är här...

och tyvärr måste jag prioritera ner min blogg, för tiden räcker bara inte till. Jobbar heltid natt hela sommaren, och försöker vara ute när jag väl får vara ledig. Hinner handarbeta några minuter varje dag, men det blir inte mycket av den varan. Var ut och fiskade en kväll med sambon, och det var helt magiskt vackert vid sjön, förutom di sabla bromsarna :(...

/storasandsjon20180617-1.jpgHar även haft väldigt vackra nätter på jobbet, och det är sånt här som får en att stå ut med vinterna. Man vet ju att den kommer, alldeles för fort. Här nedanför syns Burträsksjön, och det som sticker upp längst bak, är kyrkan i Burträsk. Tvärnitade med bilen när jag såg dessa färger, och var bara tvungen ta ett kort.

/burtrask20180619.jpgVår nya pälskille växer så det står härliga till, och jag gissar att mankhöjden i nuläget är nånstans mellan 55-60 cm. Har inte lyckats mäta honom, för så fort jag ens försöker...tror han att jag vill busa, och kastar sig ner på rygg. Han är just nu mer vild än tam, men han är ju en tonåring, så :)

/viking46.jpgSom jag skrev tidigare så hinner jag iaf med lite handarbete, och har påbörjat en ny "Lost in Time" sjal. Länk till mönstret finns i mitt förra inlägg, och även länk till hemsidan där jag köpt mitt garn. 

/paborjadgrafilost.jpgNu ska jag dock hoppa ut och baka en tårta, för idag fylller dessutom sambon "en massa år" :)

Ha det bäst!

//Trollz - Lena

6 Jul 2018