Stickar mössor…

på löpande band, och det enbart för att testa färgkombinationer på en ny design av baggymössa som jag påbörjat föregående vecka. Testar även om min mönsterkladd är begripligt, och jag tror iaf det :)

/blavit-genombruten-moss.jpg

Baggymössan i vitt samt blått med blomma

 

/svartfler-genombruten-moss1.jpg

Baggymössan i svart samt lilamelerat garn

 

/vitgul-genombruten-moss.jpg

Baggymössan i vitt samt gulmelerat garn

Gillar alla dessa tre mössor, och kan inte säga vilken som är min favorit. Denna kan man ju sticka i precis de färger man själv gillar och föredrar, och i veckan som kommer (hoppas jag iaf) kommer jag lägga ut mönster på hur du stickar dessa.

Sen har jag haft bekymmer med den vit/svarta väskan jag trodde jag virkat klart, men när jag skulle sy på alla detaljer… upptäckte jag ett stort fel i garnet (missfärgning) och det såklart ganska långt ner på väskan. Så det var bara till att riva upp och göra om, för hur mycket jag än försökte så kunde jag inte blunda för det felet. Nu ligger den återigen och blockas, så förhoppningsvis kommer jag kunna sy klart den imorgon. Även mönstret på denna har jag planerat skriva ner nästa vecka, så det blir nog en heldag där jag bara ägnar mig åt mönsterskrivning. För i väntan på att väskan skall torka har jag nu påbörjat en ny modell av halvvantar, och även på dessa skall jag kludda ner ett mönster.

 

Avslutar med att önska er alla en superbra helg!

//Trolls

 

23 Aug 2014