Stor glädje …

och en varm känsla i hjärtat, blev det igår när jag plötsligt fick ”reklamkort” på min FB sida av min käraste favoritkund. Döpt till ”Mumien” av nära och kära, och alltså inte av mig. Har snart tappat räkningen på alla raggisar, mössor samt halvvantar som jag stickat ihop till denna mumie och hans syskon. För är man 94 år gammal (ingen ålder alls på denna pigga man), så har man rätt vara frusen av sig. Det är med glädje som jag stickar på hans beställningar, för jag VET han älskar det jag gör. I sista paketet jag skickade fanns det bl.a en grön mössa, som han numera aldrig verkar ta av sig. Som hans dotter säger: "Han är så tjäääääääär i den där mössan" :)

/morkgron-fare.jpg

Fick även beställningar igår på fler halvvantar till denna mumie med lika frusna syskon, så jag beslutade även att skicka med en liten överraskning: en svart mössa av samma stuk, för dottern måste ju få tvätta den gröna mellan varven :)

Har fått tillstånd visa dessa bilder av både ”Mumie” och hans dotter, så här är iaf två av reklamkorten (mössa, halvvantar och raggisar) på min absoluta favoritkund <3

/mumie2.jpg  /mumie3.jpg

Var rädda om varann, och tänk på att ”dina” kunder (om du handarbetar) kan komma i vilken ålder som helst, och lyckan man känner när det man tillverkat uppskattas av både ung och gammal… det går aldrig att mäta i pengar.

//Trolls

22 Jan 2014