Tänk om man kunde köpa mer tid vissa dagar…

för då kanske man hann med allt man skulle vilja göra, som ex uppdatera denna blogg lite oftare :)

Är just nu inne i en period som mest består utav skotta snö (en himla massa dessutom), jobba och utfodra alla djur som trivs på vår gård.

Har nog aldrig sett så många fåglar tidigare, som runt våra matställen. Har nu även fått hit rådjur som söker mat, och självklart var vi då tvungna åka iväg och inhandla hö, morötter och äpplen. Tror det numera finns mer djurmat i vårt hus, än mat till oss tvåbenta.

/bambi1.jpg /bambi2.jpg

Vissa dagar är det riktigt vackert härute, och det trots att solen lyst med sin frånvaro ett bra tag. Men även dimman över lägdorna är vacker i all sin enkelhet.

/dimmaibackboda.jpg

Har trots detta skottande och matande hunnit sticka klart en sjal, och denna skall jag ge bort som present. Vill på något sätt visa uppskattning till personalen som sliter på min Fars boende, och allt eftersom skall alla ordinarie få varsin present. Känns lite roligare kunna ge något man skapat själv, och som kanske får dom att minnas Far även när han inte bor kvar där. Mönstret är från Järbo, och har nummer 91498. Garnet är lilamelerad Himalayan Mercan batik.

/lilameleradsjal1.jpg /lilameleradsjal2.jpg

 

Har även lyckats julpynta lite utomhus, men om min sambo får bestämma lär det snart dyka upp lite fler lampor.

/julpynt2017.jpg

Nu försöka sticka på nästa sjal. Och det med garnet jag pratade om i mitt förra inlägg, men som jag rev upp: var inte nöjd med den kombon, för sjalen blev stenhård som virkad. Så det blir en likadan som den lilamelerade, men i andra färger.

 

Ha det bäst i garnvärlden, och hoppas vi ses snart igen!

//Trollz (fd trollshandarbete.se)

11 Dec 2017