Tiden går, men min tid räcker inte till...

så man börjar helt krasst att längta efter pension. Är så mycket jag vill hinna med att göra, men "jobb, äta, sova" tar en väldans massa tid. Den lilla tid som finns över, sitter jag gärna och handarbetar eller myser med hundarna  (fast de myser inte när ex klorna ska klippas) 😄

/thepack59.jpg

Har fastnat på att sticka babykoftor samt raggsockor, men spanar efter något nytt att sticka eller virka, men sen påbörjar jag nya sockor i brist på inspiration. Här nedanför 2 koftor jag nyss tillverkat, och dessa är stickade i Vikings Bamboo. Lite jobbigt garn att sticka, för det delar sig hela tiden. Men väldigt mjukt.

/rosabambukofta1.jpg  /blaabambukofta1.jpg

Stickade även en kofta i 100% Ull (Astrid från Adlibris), och den skulle matcha redan bbokade sockor och vantar (Rosa, Vitt och Grått). Kanten på koftan är i grå teddy, och knapparna är vita.

/koftasockorvantar.jpg 

Har även stickat ett set med mössa, vantar och sockar till mitt barnbarn, fast hon vet inte om att det är jag som stickat dessa, utan hon tror nog det är hennes farbror som varit duktig. Han som ville ayy jag stickar åt henne, för han blev av med sin mössa varje gång de träffades  (även den har jag stickat), så han ville att hon får en egen mössa 🥰

/leonorasset.jpg

Nu får det räcka med ord för denna  gång, och jag hoppas (vågar inte lova) att jag återkommer lite tidigare, än som nu... 2 månaders intervall mellan inläggen.

Mvh  Lena - Trollz

18 Jan 2023