Tro't eller ej...

Men vi är på väg att flytta...IGEN! Nu har vi dock änligen köpt oss ett eget hus, så nu slipper vi iaf galna hyresvärdar, som tror det är ok göra som dom vill, trots att huset är uthyrt. Denna sista är dock den absolut värsta, och jag har nog aldrig tidigare varit så arg på någon, som på denna sk man. Jag avundas inte de stackare som kommer hyra huset efter oss, för han är verkligen inte lämpad som hyresvärd. Nog om det...

Har såklart handarbetat en del, förutom även jobbat en massa sista veckorna. Tråkig i vissas ögon, för en del människor verkar inte förstå att man måste sova på dagarna, när man jobbar natt. Har stickat klart en del ankelsockor, med varierande garn, men med samma mönster från Drops (Drops Extra 0-1244). Många ligger ute som till salu, med olika priser beroende på olika garnkostnader.

/blagra1.jpg /blalila1.jpg /rainbow1.jpg /rosaankel1.jpg /lilaankel1.jpg

Fick även en beställning på Lovikkavantar, och det ända från England. Kunden mailade mig efteråt, och var jättenöjd över dessa vantar. Har inget mönster på dessa mer än i huvudet, men gör som i gamla tider, nämligen rundad topp.

/rodaherrlovikka.jpg

Har även stickat några babylovikka, varav det vita paret redan nått en ny ägare. De rosa finns kvar, och det så länge den bilden finns under "Till salu" fliken.

/vitarosa1ar.jpg /rosababy.jpg

Några par sk halvvantar har det oxå blivit, och det för att försöka minska på mitt stora lager inför flytten, på merinoull. Även dessa ligger under "Till Salu" fliken, och det så länge som dom finns kvar. Kommer bli fler när tid finnes, för jag har ju dessutom några beställningar jag måste ta hand om, bl.a ett par knälånga raggsockar samt en mössa. Stickat ena sockan, men garnet till mössan väntar jag ännu på. Bilder på dessa kommer när dom är klara.

/morklilahalv1.jpg /rodahalv1.jpg

Hjälpt min Mor med att sticka ett set till hennes barnbarnsbarn, alltså mitt barnbarn. Det var min Mor som lärde mig stickandets samt virkandets gåta, men tyvärr har hon pga nån ledsjukdom i händerna, inte möjlighet att greppa stickor längre. Hon vill så gärna, hon köper en hel del garn, men det slutar alltid med att jag får ta över. Färgen på setet är mintgrönt.

/mintgronbaby1.jpg /mintgronbaby2.jpg /babymossa.jpg

Igår hade jag en lugn hemmadag, och tog en paus från "långsockorna". Satt då och lekte lite med olika mönster på halvvantar, för man tröttnar ju på att ständigt göra samma sak. Rev upp ett antal gånger, för det blev inte alls dom jag hade tänkt i huvudet, att det skulle bli. Till slut blev jag dock nöjd, och även sambon tyckte dom vart bra. Så här blev dom iaf...

/turkossvartahalv1.jpgHar nu beställt mer svart merinoull, så om jag bara kommer ihåg hur jag gjorde, eller lyckas läsa min kladdlapp, ska jag sticka fler par i andra färger.

Som alla vet är julen snart här, men vi kommer inte ha nån julstämning i detta hus pga kommande flytt. Lär endast bli några adventsstakar i fönstrena, och inköpt färdig mat. Tar igen det nästa år, i vårt egna hus :) Viking, vår adopterade kille från Rumänien, verkar iaf gilla tomtar (eller om han nu försöker ta död på den röda?).

/viking74.jpgNu ut i skogen med hundarna och sambo, men jag hoppas vi ses igen framöver. Vet om att jag är dålig på att uppdatera för tillfället, men jag skyller lite på väldigt dålig internetanslutning i detta hus (ej fiber). Tack och lov får vi fiber i nästa hus, så då lär det iaf inte ta två timmar att få igång internet på datorn :(

Ha det bäst!

// LenaTrollz

25 Nov 2018