Turkos Merinoull…

"Råkade" hamna hemma hos mig, när jag hjälpte en av våra ”tanter” på jobbet att beställa hem lite garn. Turkos är ingen färg jag personligen kan använda, men jag tycker dock det är en snygg färg.

 

När jag nu ändå beställde detta garn, var jag ju tvungen sticka något (har absolut nog med garn redan i skåpet). Det första blev en mössa i dubbelt merinogarn, och mönstret hittade jag på Drops Design (150-46).

Denna ligger även i till salu mappen, för som jag skrev tidigare är detta ingen färg jag personligen passar i.

 

/turkos-baggy-merino.jpg 

Blev såklart även halvvantar i samma garn, och jag körde på i det mönster jag använt till familjen sista tiden. Kan ju det utantill nu :)

Även dessa hittar du även i Till Salu Mappen.

http://www.trollz.se/halvvantar-herr

 

/turkos-merino-vantar.jpg

 

Detta garn var väldigt drygt, trots att jag stickar dubbelt (köpte 6 nystan till mig själv), så nu har jag även påbörjat en matchande sjalkrage. Hade planerat göra ett eget mönster, men googlade fram ett redan befintligt, som jag tyckte var jättesnyggt, så då behövde jag inte fundera mer. Det mönstret hittar du på:

http://karin-stickcafe.blogspot.se/2013/12/nu-har-jag-uppdaterat-monstret-till.html

 

/halv-sjalkrage.jpg

 

Går även och funderar på att lägga ner min Trolls sida på FB, för det är nog bristen på tid som gör att jag inte orkar skriva så mycket på min hemsida. Känns som att en sak räcker, förutom Instagram då, men där lägger jag ju bara upp bilder, och det går ju snabbt. Vi får se hur det blir med detta J

 

Nu skall jag förbereda hockey om två timmar (är väl ingen hemlighet att jag är hockeytokig också, och att min hjärta klappar för Skellefteå AIK). Sen skall jag jobba natt, och denna natt blir det ju hela 11 timmar pga vintertid. Iofs nästan bättre än tvingas hinna med allt man gör på 10 timmar, på sommartidens 9 timmarsnatt.

 

Ska sticka mig en mössa samt halvvantar i Skellefteås färger nästa vecka, plus virka en till ”dörrstoppar uggla” åt min moster. Problem med att fylla ut sin fritid?? Inte en chans i detta hus J Bilder på allt detta kommer när det är klart.

 

Ha det bäst i garnvärlden och hoppas vi ses snart igen!

//Trolls

29 Oct 2016