Uppdateringar tar sin lilla tid…

Men vi har fortfarande uruselt internet, så jag hinner bara in korta stunder (innan anslutningen ger upp igen), och på den tiden hinner jag inte uppdatera :( Men fr.om 2015-10-01 ska det börja fungera igen, för då kommer vi bo i ett hus med fiber *hurra* 

Har självklart hunnit tillverka en del även i sommar, och t.om stickat kommande vinters första lovikkavantar. Har en del till nedsatt pris just nu (50% rabatt på färdiga vantar), så passa på att köpa medans dom finns kvar. Nya beställningar gör jag enbart till fullt pris.

/koksgra-dam.jpg 

Håller just nu på med flera saker samtidigt (som vanligt), och i nuläget virkar jag på en poncho (egen design) i mycket, mycket tunt garn (Katia Jaipur från Spanien), och min yngste son har räknat ut, att när ponchon är klar har jag virkat 4,5 km tråd: mycket garn blir det :)

Bild på denna kommer när jag är helt klar. Har även startat upp en sk coccon kofta med ett garn jag beställt från YP, men inte vetat vad jag ville göra med detta, förrän nu :) Har även två stickningar på gång, och det är bl.a en svart tröja (jobbigt för ögonen) samt en färgglad 70-tals kofta. Kommer strax även starta upp tillverkning av två väskor, varav en är beställning och den andra kommer lottas ut på min FB sida framöver. Har även fått en beställning ända från Portugal, och det på en senapsgul mössa.

Gällande mönster har jag beslutat följande: kommer inte tillverka köpemönster mer, och det pga att så många missbrukar dessa, och kopierar till andra utan att ta hänsyn till min önskan (mycket vanligt i grupper på FB). Kommer enbart tillverka gratismönster framöver, och dessa kan man som vanligt hitta i min blogg. 

Har även hunnit med att virka klart en till väska (egen design), och även en till sjal med mönster från Järbo (nummer 91498)

/vaska-och-sjal.jpg

Nu måste jag fortsätta packa ihop våra saker, för flytten börjar nästa vecka. Vi kommer hålla på i 1 månad, så när nästa uppdatering kommer… står enbart i stjärnorna. Men håll ut, för snart har vi ett fungerande internet och då kommer jag uppdatera mer samt skriva ner mönster (enbart gratis). 

Ha det bäst och på återseende!

//Trolls

27 Aug 2015