Våren är här…

för jag har börjat virka, och jag föredrar ju det när värmen kommer.

Nej då, jag slutar inte helt att sticka ens på sommaren, men på något märkligt vis känns en virkning mer ”passande” under den varma perioden.

Har bl.a virkat en av två beställda klänningar, men var tvungen beställa mer garn till klänning nummer två. Det för att jag insåg att garnet jag hade inte skulle räcka till hela klänningen, och är det något jag inte tycker om i mina arbeten, så är det nyansskillnader. Det får man ju alltid räkna med när man måste köpa mer garn, och det trots att det är samma färggrupp.

/orange-jarbo-91323.jpg 

Fick ju över lite garn från den första klänningen, och av detta kommer jag virka en väska. Ingen aning än om hur den kommer se ut som färdig, men självklart har jag ju lite tankar och planer på slutresultatet. Men jag känner ju mig själv, och vet att jag kommer ändra mig ett antal gånger innan jag är nöjd. I samband med att jag beställde garn till  klänning nummer två, beställde jag även garn till ytterligare en väska. Inte ens den vet jag slutresultatet på, och har väl bara i tanken på ett eventuellt utseende. Färgen på den blir iaf gul och svart, för trots att inte hockeyn går som jag vill… är jag trogen mitt lag, och bara måste ha en väska i ”våra” färger. Har även påbörjat en tredje väska i tanken, och i nuläget lutar den åt att bli vit och röd, men den får vi återkomma till längre fram.

/orange-vaska3.jpg

Nu skall jag däremot ut i solen, och då börja kratta upp lite löv och grenar från tomten. Har ju även börjat jobba natt, och hunnit med min inskolning… och nu inatt börjar det på allvar :) Så min tid för att handarbeta har minskat, men å andra sidan hinner jag ju då planera en massa nytt… som kommer få se dagens ljus nångång i framtiden.

Ha det bäst!

//Trolls

19 Apr 2015