Varit bortrest...

och har därmed inte hunnit med så mycket handarbete. Var upp till mina föräldrar i Gällivare, och där var det full fart hela dagarna. Har ju min käre Far på ett demensboende, som tyvärr inte alltid fungerar till 100%. Känns ibland som om jag mest fått bråka under hans tid där, och det mesta beror på en enhetschef som inte är kapabel till att vara just chef. Detta har jag även sagt åt henne personligen, så hon är fullt medveten om min åsikt om henne. 

Nå, nu ska vi inte ägna mer tid åt elände denna gång, för det finns trevligare saker att skriva om. Kan iaf visa en bild av hur fint det är däruppe, och det ni ser är sjön Sandviken med Dundret som bakgrund. I Sandviken badade jag som barn/ungdom, och på Dundret lärde jag mig att åka utför. Tyckte det var helt ok, iaf tills jag upptäckte att det var roligare med "hjul under fötterna", än skidor.

/dundret20180410-3.jpgInnan jag for upp till Gällivare hann jag ju sticka klart ullsjalen jag hållit på med ett bra tag, men det berodde på att jag var allergisk mot garnet. Hade bestämt mig för att virka upp alla dessa nystan, så det slutade med en väldigt stor sjal (185 cm lång, 83 cm bred). Nu är iaf garnet helt slut, och jag kan lägga den till handlingarna. Länk till mönstret jag använde finns under bilderna.

 /farggladullsjal-1.jpg  /farggladullsjal-3.jpg

/farggladullsjal-2.jpg  /farggladullsjal-4.jpg

Secret Paths Sjal

Håller i nuläget på med en poncho i turkos och vit färg, men den har jag glömt att ta bild på, så det får ni se senare. Har även fått hem tre nystan lovikkagarn, och denna gång ska jag själv få mig ett par. Är som med skomakarens barn: man får dessa sist av alla :) Blir självklart ett par i Skellefteå AIK:s färger, för det vore ju skamligt om jag gick med andra färger på mig ;)

/lovikkaskellvantar.jpgHa det absolut bäst, och handarbeta så mycket ni bara kan, för det är bevisat att det har en positiv påverkan på bl.a blodtrycket :)

//Trollz

  

12 Apr 2018